THUISKOMEN
IN JEZELF

Water Kunst Qizenna.

Er is niets fijners dan thuiskomen in jezelf. Weer 1 worden met de bron van oneindige liefde en licht dat je in essentie bent. Wij worden allemaal puur geboren, maar door onbewuste invloeden van buitenaf raken we al jong de verbinding met ons ware zelf kwijt. Vanaf onze kind-tijd hebben we allemaal onbewust beschermingslagen om ons hart heen gecreëerd, om zo de momenten van trauma, angst en conditionering draagbaar te maken. Dit zijn de lagen van het ego die onze werkelijke ziel overschaduwen. Waardoor ons werkelijke licht niet maximaal kan schijnen.

Om weer thuis te komen in jezelf en de leegte die je voelt te transformeren naar liefde voor jezelf, mag je al die lagen rondom jou hart weer afbreken.

 

Het ego had ze nodig, maar jouw werkelijk zijn, de ziel die je bent is onvoorwaardelijke liefde, hier maakt het ego plaats voor volledige openheid. Eindelijk je ware zelf laten zien in al je glorie.

Alleen jouw unieke zelf heeft alle antwoorden op een vervullend en liefdevol leven. Geef jezelf het leven in volheid, verbinding en liefde cadeau. Vind jouw unieke weg, wijsheid en taal van je hart en ziel terug en leef jouw bijzondere leven zoals het bedoeld is. Vrij van angst en bewegend in vrijheid. Zodra angst wegvalt, begin je vanzelf een leven vanuit liefde te creëren voor jezelf.

Mijn helpers en ik zijn er voor je, om jou te assisteren waar nodig, zodat jij weer jou unieke pad naar de hoogste bestemming van jou ziel kan gaan bewandelen. Weer toegang tot alle kennis die altijd al in jou aanwezig was. Samen met jou breken we door de lagen van het ego heen, zodat jij weer in vrijheid en liefde jou prachtige zijn kan delen met de wereld. Zoals het bedoeld is voor ons allemaal hier op aarde.