Prijzen
Services

READING 1:
Lichamelijke en geestelijke ongemakken verlichten en inzichtelijk maken.
Prijs 44 Euro
per uur, op locatie of via Skype.
Inclusief kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype of telefoon.

Met de antwoorden en beelden die ik door krijg via mijn helpers en met behulp van mijn helende handen kunnen we samen tot de oorzaak komen van jouw lichamelijke en geestelijke ongemakken. Door uit te komen bij de oorzaak, kunnen we samen terug naar dat moment om het te begrijpen en te helen. Door te vergeven mag je in liefde deze beschermlaag los gaan laten. Zo zullen we samen werken naar het afpellen van al jouw beschermingslagen, zodat de energie in jou ziel mag herstellen en de wensen van jou hart helder worden.

READING 2:
Directe antwoorden op jouw vragen omtrent werk, relaties en overleden dierbaren.
Prijs 44 Euro
per uur, op locatie of via Skype.
Inclusief kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype of telefoon.

Via een reading zal ik contact maken met mijn helpers in het licht. Zij zullen mij de boodschappen doorgeven die voor jouw belangrijk zijn om te kunnen helen en vergeven, zodat je mag loslaten en je aandacht weer kan richten op jouw eigen en unieke weg in het NU. Ik werk samen met het licht en heb daardoor geen controle over de boodschappen die ik doorkrijg, maar mijn ervaring leert mij dat wat doorkomt jou op dit moment in je leven verder zal helpen.

MASSAGE & MAGNETISEREN
Prijs 88 Euro
per uur op locatie.
Inclusief kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype of telefoon.

Via lichaamswerk kom je ook tot de oorzaak van een lichamelijk en/of geestelijk ongemak. Wat doorkomt en nodig is zal ik mee werken. Ik kan het, het beste omschrijven als een diepgaande ontspanningsmassage, waarbij ik ook gebruik maak van drukpunten, energiewerk en aura reiniging.

REINIGING HUIS
Prijs 55 Euro
per uur op locatie.
Inclusief kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype of telefoon.

Ik zal eerst jouw huis komen bezoeken, om na te gaan welke reiniging noodzakelijk is. Vervolgens maken we een afspraak wanneer het de juiste tijd is om jouw huis vrij te maken van het ongevraagde bezoek.

STERVENSBEGELEIDING
Prijs afhankelijk van de duur en situatie. Neem contact op voor een gratis
kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Je bent onderweg terug naar het licht, dat kan samengaan met vele lichamelijke ongemakken en geestelijke pijn en verzet. Angsten en spijt kunnen volledig bezit van je nemen. Ik kan door mijn contact met het licht en haar helpers jouw overgang naar het licht aangenamer maken, door op dagelijkse of wekelijkse basis jou te begeleiden in jouw weg naar het licht. Door je te laten voelen en te ervaren wat de uiteindelijke reis naar het licht zal brengen, kom je vanzelf in de overgave en kan je het leven hier in liefde loslaten. De dierbaren aan genezijde zullen er voor je zijn en zullen samen met mij jou overgang vredig en in liefde laten verlopen.